0904 881 999
info@desirea.sk
Vyhľadávanie
zájazdov
Kategória : ciarka Krajina : ciarka Lokalita :
Doprava :  ciarka Termín od :
ciarka Do :
Dovolenka, poznávacie zájazdy, exotika

Víza a cestovné doklady - Vietnam

Slovenský občan musí mať platný cestovný pas s dobou platnosti najmenej 1 mesiac presahujúcou dobu požadovaného víza. Žiadosť sa podáva na veľvyslanectve Vietnamu vo Viedni. Dieťa do 14 rokov, ak už je uvedené v žiadosti plnoletej osoby, nemusí žiadosť o víza podávať osobitne. Víza majú všeobecnú platnosť nie dlhšiu ako 6 mesiacov. Pri súkromných a obchodných cestách na pozvanie je potrebné, aby pozývajúce osoby predložili na správe pasov a víz veľvyslanectva Vietnamu pozvanie na návštevu. Veľvyslanectvo Vietnamu vyžaduje na základe vyplneného vízového dotazníka súhlas na vydanie víza. Turistické vízum bez hostiteľského poplatku sa vydáva na dobu maximálne 15 dní, na základe podanej žiadosti na predpísanom formulári, predloženého platného pasu a fotografií žiadateľa.