0904 881 999
info@desirea.sk
Vyhľadávanie
zájazdov
Kategória : ciarka Krajina : ciarka Lokalita :
Doprava :  ciarka Termín od :
ciarka Do :
Dovolenka, poznávacie zájazdy, exotika

Víza a cestovné doklady - Laos

Občania SR potrebujú na cestu do krajiny platný cestovný pas a vízum. Pre SR je príslušné laoské veľvyslanectvo vo Varšave, vízum možno získať aj na  veľvyslanectve Laosu v Bangkoku. Platnosť cestovného dokladu musí presahovať o 3 mesiace platnosť udeleného víza. Víza sú udelené za tri pracovné dni. O vízum je možné požiadať aj na letisku vo Vientiane a na medzinárodnom hraničnom priechode na dobu 15 dní pobytu v krajine.